In “MyClub1878” coffee capsule system, MokaJEnne has transferred its tradition of crafting coffee blends and its way of living coffee, which combines ancient values and modern scenarios. The “MyClub1878” capsules and “Mia”, the coffee machine by MokaJEnne, have been developed to get the best results inside the cup and are packaged in a protected atmosphere, for the best organoleptic conservation.
Thanks to “MyClub1878” you can treat yourself with a different pleasure each time by choosing from the capsules of: Crema S, the historic blend of MokaJenne; Intense, a full-bodied and energetic espresso; Organic, a blend of certified organic selections produced according to natural methods; Decaffeinated, a real MokaJEnne espresso but low in caffeine; Tea, for a sweet and delicate break in the company of the aroma of black tea and the freshness of lemon; Barley, a natural, delicate and aromatic drink, without caffeine and with a reduced fats intake; Ginseng, a perfect combination of the creaminess of coffee and the vitality of the famous Asian root.
Nel sistema di caffè in capsule “MyClub1878”, MokaJenne ha trasferito la sua tradizione nel comporre miscele di caffè e il suo modo di vivere la caffetteria, che coniuga valori antichi e scenari moderni. Le capsule “MyClub1878” e “Mia”, la macchina firmata MokaJenne, sono state sviluppate per ottenere il massimo risultato in tazza e vengono confezionate in atmosfera protetta, per la migliore conservazione organolettica.
Grazie a “MyClub1878” puoi concederti ogni volta un piacere diverso scegliendo tra le capsule di: Crema S, la miscela storica di MokaJenne; Intenso, un espresso corposo ed energico; Biologico, miscela proveniente da selezioni biologiche certificate prodotte secondo metodi naturali; Decaffeinato, un vero espresso MokaJenne ma a basso contenuto di caffeina; The, per una pausa dolce e delicata in compagnia dell’aroma del tè nero e della freschezza del limone; Orzo, bevanda naturale, delicata ed aromatica, senza caffeina e con un ridotto apporto di grassi; Ginseng, perfetto connubio tra la cremosità del caffè e la vitalità della celebre radice asiatica.